Treningstider Sommerisen 2017

28.07.2017
Det er satt opp treningstider for sommerisen i Vikingskipet. Klubber som har meldt inn har fått tildelt treningstider.

​Grunnen til at dette er gjort, er at man skal unngå "myldring" av løpere på isen. Det er også avsatt tider til de beste løperne (forbundsgruppeløpere/WC løpere etc). På disse tidene SKAL IKKE ANDRE ENN DE SOM STÅR PÅ LISTA ha treningstid. Dette gjelder i første rekke tiden 09:45-11:15 alle dager.

Klubber og løpere som ikke har meldt inn sine treningstider, må tilpasse seg og legge sin trening til tider hvor det ikke er mange på isen. Første og siste treningsøkt hver dag er i utgangspunktet åpen for alle. Det er imidlertid verdt å merke seg at det noen dager vil være mange på isen på første økt. Derfor vil den mest gunstige tiden for utprøving av is for uerfarne, være den siste økta hver dag.

TRENINGSTIDER SOMMERISEN