Ny inline bane snart klar

​Stor glede blant de yngre løperne i Nord-Odal IL. Snart vil en ny inline-bane bli løpernes boltringsplass sommer som vinter.

Foto: Lena Fløiten

Svenn Erik Ødegaard
02.10.2017
Det jobbes for tiden intenst på Prestberget i Nord-Odal med å anlegge en ny internasjonal inline-bane. Anleggsarbeidet er i sluttfasen, og snart vil banen stå klar til bruk.

Dette vil bli et nytt tilskudd av anlegg i Norge. Banen med doserte svinger, planlegges å stå klar til bruk i uke 43. Dette vil bety enormt mye for skøytegruppa i Nord-Odal IL, både sommerstid og vinterstid.

--Vi gleder oss enormt til at banen endelig står ferdig. Selv om banen står klar i en periode hvor det er is i Vikingskipet, tror jeg helt sikkert den vil bli brukt allerede denne høsten. Banen vil bli til god hjelp både sommer og vinter. Vi vil ha asfalt på innsiden av den doserte biten, slik at det vil bli enklere for våre yngste å bruke den sommerstid. Dette gjør også sitt til at vi enklere kan lage is på dette området vinterstid. Vi håper at vi med dette kan klare å øke aktiviteten i vår gruppe både sommer og vinter, forteller en meget fornøyd leder i Nord-Odal IL skøytegruppe, Tore Fløiten.