Koordinator og utvikler – stilling ledig i Norges Skøyteforbund

Halvor Lauvstad
07.04.2017
Norges Skøyteforbund har 5 grener i sitt forbund; kunstløp, hurtigløp, kortbane, inline og roller derby. NSF har en felles administrasjon for disse fem grenene.

NSF søker en person som skal ha administrativt ansvar for kunstløp og roller derby samt ta del i felles oppgaver i NSFs administrasjon og på sikt kunne drive utvikling av Norges skøyteforbunds organisasjon på klubb, krets og forbundsnivå. Stillingen er i utgangspunktet en 50% stilling, men utvidelse til en større stilling kan være aktuelt dersom NSFs behov og økonomi gir rom for dette.

• Administrativt ansvarlig for kunstløp og roller derby herunder blant annet:
    • Ansvar for utarbeidelse av nasjonale terminlister
    • Brukerstøtte i NIFs IT system for klubb, arrangør/ arrangement; Sportsadmin. Herunder legge inn nasjonale stevner for arrangørklubb.
    • Lisensoppfølging og – kontroll
  • Forbundets kontaktperson internasjonalt og nasjonalt (mot kretser og klubber).
  • Inngå i arrangementskomite og/ eller bistå med administrativ støtte ifb med internasjonale arrangementer.
  • Kontaktperson/ bindeledd mellom den enkelte grens tekniske komite med underliggende ledd og NSF adm
  • Publisere relevante saker/ stoff om de respektive grenene på NSFs nettsider, sportsadmin og andre publiseringskanaler
  • Ansvarlig for klubboverganger i respektive grener
  • Bistå med planlegging og gjennomføring av NSF Ledermøter og Ting ihht avtale med gensek.
  • På sikt bidra til gjennomføring av klubbutviklingstiltak.
  • Andre oppgaver utfra NSFs behov og avtale.

• God kunnskap om norsk og internasjonal idrett organisatorisk
  • Inngående kunnskap om kunstløp
  • Beherske norsk og engelsk svært godt både skriftlig og muntlig
  • Erfaring fra prosjektplanlegging og gjennomføring
  • Erfaring fra arbeid i team.

Utdanningsnivå
  • Høgskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad
  • Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning på høyskole/bachelorgrad

Personlige egenskaper
  • Evne til å jobbe selvstendig, målrettet og strukturert
  • Serviceinnstilling
  • Samarbeidsevne
  • Utadvendt, sosial og positiv.

• Tilhørighet i en liten og åpen organisasjon i et fremoverlent arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale.
  • Oppstart etter avtale.