Har OL 2018 som mål

Svenn Erik Ødegaard
14.08.2017
Einar Agdestein satser for fullt Short-Track fram mot OL i 2018. Et mål som han mener er mulig. Nå er han på jakt etter samarbeidspartnere.

Einar er i full gang med sine forberedelser. Årets første World Cup stevne, som teller for kvalifisering til en eventuell OL-plass, arrangeres i Budapest 28. september til 1. oktober. Einar jobber nå intenst både med trening samt å skaffe midler til sin satsning. På sin Facebook-side, skriver Einar følgende:

«Jeg er godt i gang med satsingen mot den kommende OL-sesongen. For 2 sesonger siden byttet jeg fra langbane til kortbane med ett mål for øyet; OL 2018. Ingen nordmann har deltatt i OL siden 1994. Jeg har satset alt, reist verden rundt på World Cup, EM og VM, stort sett alene. Det koster mer enn bare blod, svette og tårer. 

Jeg er for tiden på leting etter samarbeidspartnere. Er du, din bedrift eller noen du kjenner interessert i å sponse meg? Ta kontakt så kan vi diskutere mulighetene ved et eventuelt samarbeid. 

Stor takk til Agdestein Takst & Eiendomsrådgivning AS, Asker Skøyteklubb, Norges Skøyteforbund ogComfyballs for støtte!»